November - 2020
H K S C P S V
 
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

A CORVINUS NYELVI STÚDIÓ

BEMUTATKOZÁSA

 A Budapesti Corvinus Egyetem  Corvinus Idegennyelvi Oktató- és Kutatóközpontja 2008 szeptemberétől megújult és folyamatosan bővülő, az igényekhez igazodó tanfolyami kínálattal várja az általános és gazdasági szaknyelvet tanulni szándékozókat. Résztvevőink, együttműködő partnereink sorába várjuk leendő, jelenlegi és volt hallgatóinkat, a kormányzati és üzleti szférában dolgozó szakembereket, a nyelvtanulás iránt érdeklődőket, akik egy-egy speciális területen kívánják nyelvtudásukat fejleszteni, az idegen nyelven való magas szintű munkavégzéshez szükséges kompetenciák megszerzését, netán egy új idegen nyelv elsajátítását tűzték ki célul, nem utolsó sorban Corvinus Nyelvvizsgaközpontban szeretnének OECONOM államilag akkreditált gazdasági szaknyelvi vizsgát tenni.

 Az intézményünkben folyó általános nyelvi és szaknyelvi képzés és vizsgáztatás több évtizedes múltja, a kiemelkedően széleskörű nyelvválaszték (arab, angol, német, francia, spanyol, olasz, orosz, portugál) okán évente több ezer beiratkozó és vizsgázó választ bennünket. A legnagyobb elismerés számunkra, ha hallgatóink elégedettek, és ajánlják tanfolyamainkat barátaiknak, ismerőseiknek.

 Gazdasági szaknyelvi vizsgafelkészítő tanfolyamainkat és nemzetközi kapcsolatok szaknyelvi tanfolyamainkat rugalmasan, az érdeklődők szabadidejéhez és pénztárcájához igazított differenciált kurzuskínálat mellett szervezzük, amelyben a hagyományos féléves tanfolyamokon kívül helyet kapnak az egyes készségekre fókuszáló, a komplex intenzív rövid kurzusok, és a távoktató kurzusok egyaránt.

10 hetes tanfolyam: http://www.uni-corvinus.hu/index.php?id=44352

nyári intenzív tanfolyam: http://www.uni-corvinus.hu/index.php?id=44351

 

 Nyelvvizsga-centrikus felkészítő programjainkon kívül kompetenciafejlesztő moduláris rendszerű rövidkurzus és tréning kínálatunk a gyakorlati munkavégzés során felmerülő idegen nyelvi kommunikációs kihívások kezelésében nyújtanak segítséget, pl. prezentáció, hivatalos szóbeli és írásbeli kommunikáció, értekezleteken, tárgyalásokon való aktív részvétel, uniós nemzetközi projekt konzorciumokban való együttműködés, stb.

 Kívánságra együtt tanulni szándékozó hallgatói csoportoknak külön tanfolyamokat szervezünk, az Ön munkahelyén kiscsoportos vagy egyéni, személyre szabott tanulási lehetőséget biztosítunk, akár a cégek szakképzési támogatásának felhasználásával, vagy projektek keretében is. Nyitottak vagyunk szakmai elkötelezettségünkkel és küldetésünkkel összeegyeztethető kezdeményezések és innovatív megoldások iránt.

 Amit kínálunk:

  •  tapasztalt, jól felkészült nyelvoktatók
  • akkreditált tanfolyamok
  • körültekintő, rugalmas szervezés
  • a résztvevői igények figyelembevétele
  • kedvező tanfolyami díjak
  • könnyű és gyors elérhetőség, szép, új, impozáns, légkondícionált épület
  • résztvevő-központú, interaktív módszerek
  • kelemes tanulói légkör, korszerűen felszerelt tantermek
  • helyben megszerezhető akkreditált nyelvvizsgák

Utolsó frissítés: 2018.11.30.