Április - 2021
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

OKLEVÉLÁTADÓ ÜNNEPI TANÁCSÜLÉS A KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI KARON

2019. július 26. (péntek)

Képzések időpontok szerint:


10 órakor
kezdődő ünnepség: magyar nyelvű mesterképzések és szakirányú továbbképzések

13:30 órakor kezdődő ünnepség: magyar nyelvű alapképzések

16:00 órakor kezdődő ünnepség: angol nyelvű alap- és mesterképzések

Kérjük olvassa át az oklevélátadóra vonatkozó fontos információkat, amelyet végzős hallgatóinknak a júniusi-júliusi záróvizsgák során adunk át! Tájékoztató a Tanulmányi Osztályon kérhető nyitva tartási időben!

HELYSZÍN

Az Egyetem Fővám téri épületének felújítása miatt az Oklevélátadó Ünnepi Tanácsülés helyszíne  a Bálna Budapest Kulturális Központban lesz. (1093 Budapest, Fővám tér 11-12.)

Talár átvétele, oklevélátadó könyv aláírása: 1. emelet

Oklevélátadó Ünnepi Tanácsülés: 2. emeleti rendezvényterem

Mivel egymás után több ünnepség is megrendezésre kerül, így korai érkezés esetén kérjük, használják a Bálna Budapest közösségi tereit, és a rendezvényteremben csak az adott ünnepség kezdete előtt fél órával foglalják el helyeiket!

Kérjük, hogy a helyszínváltozásról és az esemény részleteiről tájékozódjanak, és tájékoztassák vendégeiket is!

 BEJÁRAT / PARKOLÁS

Parkolási lehetőség a Budapesti Corvinus Egyetem C épület mélygarázsában (Közraktár u. 4-6.) és a Bálna Budapest nyilvános parkolójában van.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a Bálna Budapest mélygarázsában a helyek száma korlátozott! A kapacitás elérése után nem tudunk további helyeket biztosítani!

MEGHÍVÓ

A 3600 forintos részvételi díj egy meghívó árát is tartalmazza. További meghívók korlátozott számban a Közgazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatalában vásárolhatóak. A meghívó ára: 90 forint/darab. Az ünnepségen való részvételhez meghívó nem szükséges!

KORLÁTOZOTT FÉRŐHELY

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vendégek rendelkezésére álló ülőhelyek száma korlátozott. Akinek nem jut ülőhely a rendezvényteremben, sajnos csak állva tudja az ünnepséget végignézni.

 TALÁRÁTVÉTEL

Az ünnepi talár, sapka, kesztyű, sál átvételére kérjük két órával az adott szakos ünnepség kezdete előtt szíveskedjenek megjelenni!

A Budapesti Corvinus Egyetem Közgáz Campus Rendezvényszervezési Iroda munkatársai segítenek majd a megfelelő méretű viselet kiválasztásában. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az öltözetre különösen vigyázni kell, mivel ha az sérül, úgy ki kell fizetni a pótlás/javítás teljes költségét. A talár átvételének helyszínén korlátozottan, csak a hallgatók részére tudunk ruhatárat biztosítani!

Kérjük, a talárt és a kellékeket az ünnepség befejeztével a Bálna Budapest első emeletén mielőbb leadni szíveskedjenek! A második emeleti rendezvényteremben a rendezők vezetik helyükre Önöket, és tájékoztatják a résztvevőket az oklevélátadás menetéről.

OKLEVÉLMELLÉKLET ÁTVÉTELE, DIPLOMAKÖNYV ALÁÍRÁSA

Megkérünk minden végzős hallgatót, hogy az oklevélmellékleteket a talár átvételével egyidejűleg az első emeleten a Tanulmányi Osztály munkatársaitól vegyék át, továbbá az oklevélátadó könyvet aláírni szíveskedjenek!

FOTÓZÁS

A diplomaátadási kézfogásról fotós készít képet, ezért kérjük a fotózni vagy videó felvételt készíteni kívánó hozzátartozóikat, hogy ezt az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében csak a rendezők által megjelölt helyen tegyék! Megértésüket előre is köszönjük!

A diplomaátadókon készült fotók az alábbi linken érhetőek el:

https://www.dropbox.com/sh/og6iwyiwjqd318x/AABcRLcJHKLggNAiiRSukuTJa?dl=0

 

 

 

 

 

Utolsó frissítés: 2019.08.26.