November - 2020
H K S C P S V
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
 

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

 

Kutatási pályázati lehetőségek a kar oktatói, kutatói számára 

 

A pályázati források a Gazdálkodástudományi Kar valamennyi munkatársa (fő- és mellékállásúak, fő- és részidős doktoranduszok) számára egyaránt nyitottak, akik Oktatói, kutatói, tanári nyilatkozatukat (T1 nyilatkozat) a Budapesti Corvinus Egyetemen adták le. A főállású munkatársak esetében, ha kimerítették saját kutatási pályázataikból rendelkezésre álló forrásaikat. A doktoranduszok számára abban az esetben, ha a doktori iskolában rendelkezésre álló keretüket kimerítették az adott időszakban.

Alábbiakban tesszük közzé új illetve megújított pályázati kiírásainkat. Minden pályázat esetében a pályázás folyamatos, a Kutatási Bizottság a hiánytalan benyújtást követő 5 munkanapon belül dönt. Ezt követően kezdődhet az egyetemi engedélyeztetési folyamat, amit a pályázónak kell intéznie. A pályázás időzítésénél érdemes figyelembe venni, hogy az egyetemi ügyintézés akár 2-3 hetet is igénybe vehet.

A pályázati feltételekben elfogadott vállalás nem teljesítése a megadott határidőkre automatikusan maga után vonja a következő két év kari kutatási pályázataiból való kizárást.

A pályázatok benyújtására kizárólag az online pályázatbeküldő felületen van lehetőség, amely egyetemi hálózatba kötött gépekről érhető el itt: workflow.business.research.uni-corvinus.hu A rendszerbe való belépés regisztrációhoz kötött, kérjük hogy regisztrációt követően jelentkezzen be, és töltse ki a megfelelő pályázati űrlapot!

A 2019-es pályázati kiírásokban az alábbi módosítások találhatók

Kérjük, hogy a pályázatok benyújtását megelőzően, tájékozódjanak a részletes pályázati kiírásokról!

 

  • Networking pályázat (kutatási pályázatokat előkészítő és partnerkereső találkozókon való részvétel) esetén a kollégának indokolnia kell: milyen kézzelfogható eredménye lesz az utazásnak (pl. pályázat, konkrét cikk).
  • Nemzetközi konferencia részvételére nem lehet networking (kutatási pályázatokat előkészítő és partnerkereső találkozókon való részvétel) pályázati forma keretében pályázni (még akkor sem, ha chairként vagy szekció szervezőként vesz részt a konferencián, vagy előkészíti a következő konferenciát).
  • Minden kolléga egy naptári évben csak egy networking pályázat (kutatási pályázatokat előkészítő és partnerkereső találkozókon való részvétel) támogatásában részesülhet.
  • Nemzetközi konferencia részvétel és networking pályázat esetében 700 e Ft-os költségtervet meghaladó pályázat esetén csak külön indokolással engedélyezhető a kiutazás, 700 e Ft-os költségtervet meghaladó pályázatot csak a KKB mindenkori létszámának 3/4-ét meghaladó igen szavazatszám mellett fogad el a KKB.
  • Évente 2 nemzetközi konferencia részvételt támogat a bizottság, efölött indokolt esetben a KKB mindenkori létszámának 3/4-ét meghaladó igen szavazatszám mellett fogad el a KKB.
  • Poszterszekciós nemzetközi konferencia részvételi pályázatot Európán kívül nem támogat a KKB, csak nagyon indokolt esetben. Poszterszekciós előadást csak a KKB mindenkori létszámának 3/4-ét meghaladó igen szavazatszám mellett fogad el a Bizottság.
  • A KKB csak a Budapesti Corvinus Egyetem telephelyein rendezett események szervezését támogathatja nemzetközi tudományos rendezvények szervezése pályázatként.

 

2019 évi pályázati kiírások

1. Nemzetközi tudományos konferencián való részvétel

2. Kutatási pályázatot előkészítő és partnerkereső találkozókon való részvétel

3. Tudományos önképzési tevékenység

4. Publikációs tevékenység: Idegennnyelvi lektorálás

5. Publikációs tevékenység: Open access megjelenés

6. Nemzetközi tudományos rendezvények szervezése

7. Empirikus kutatás nemzetközi partnerségben (seed money)

8. Kiemelten fontos magyar nyelvű konferencián való részvétel

Utolsó frissítés: 2019.03.14.