Február - 2021
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 27 28

Bemutatkozás

Köszöntjük a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának Vállalati Kapcsolatok csapata nevében!

 

Fedezze fel Ön is az egyetemi oktatókkal, kutatókkal és hallgatókkal való együttműködésben rejlő lehetőségeket! Munkatársaink azon dolgoznak, hogy kölcsönösen előnyös együttműködést alakítsanak ki a vállalati szféra és a Kar között, az üzleti igények és a kari erőforrások összehangolásával. Amit ajánlunk: tudás, tehetség és innováció a fejlődés érdekében. Segítünk megtalálni az igényeinek megfelelő utat a tehetségek toborzása és megnyerése tekintetében. Elmélyült tudással és tapasztalatokkal biztosítjuk a támogatást a fejlesztési ötletei megvalósításához.

Tapasztalataink szerint a legtöbb hozzáadott értéket akkor tudjuk teremteni, amikor többszintű, hosszabb távú együttműködéseket alakítunk ki, a vállalati partnerek számára releváns területeken.

Fiatal tehetségek felkutatása és bevonása

A fiatal tehetségek és a vállalatok közötti kapcsolat megteremtésére sokféle megoldást kínálunk: lehetőség van esettanulmány versenyek, tanulmányi versenyek vagy hallgatói ösztöndíjak szponzorálására, részvételre a kötelező szakmai gyakorlati programban. Emellett a Gazdálkodástudományi Kar ösztönzi a vállalatok szerepvállalását az oktatásban, akár vendégelőadások, esettanulmányok kidolgozása, business projektek, tanterven kívüli események, tananyagfejlesztés formájában is, vagy dedikált Vállalati Professzorok szponzorálásán keresztül. Amennyiben a legjobbak között szereplő CEMS képzésünkbe szeretnének bekapcsolódni, a programról bővebben itt olvashatnak.

Képzés és fejlesztés

Karunkon nem csak alap- és mesterképzéseket indítunk, hanem a vállalati szakemberek továbbképzési, szakmai fejődési igényeit is igyekszünk kielégíteni MBA és EMBA programjainkkal, illetve sokszínű szakirányú továbbképzési kínálatunkkal.

Vállalati innováció

Mindemellett a Kar kutatói, felhalmozott akadémiai és üzleti tapasztalatukat hasznosítva sok, a vállalati szférával közös kutatásban vesznek részt. Amennyiben ez kelti fel érdeklődésüket, szívesen segítünk Önöknek a kutatási és tanácsadási feladataik támogatására leginkább alkalmas tanszékeink és kutatóközpontjaink megtalálásában.

 

 

Dr. Aranyossy Márta

Vállalati Kapcsolatok és Alumni Igazgató

marta.aranyossy(kukac)uni-corvinus(pont)hu

 

 

Bodnár Tekla

Vállalati Kapcsolatok és Alumni Koordinátor

tekla.bodnar(kukac)uni-corvinus(pont)hu

+36 1 482-5615

 

Utolsó frissítés: 2019.03.11.