Augusztus - 2019
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

A Gazdálkodástudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának köszöntője

Kedves frissen felvett hallgató társam, leendő kollégám!

Eljött ez a nap is, amire évek óta készültél. Már pár napja büszkén mesélheted a családtagoknak és ismerősöknek, hogy corvinusos lettél. Ehhez a hatalmas teljesítményhez és legfőképpen a sok-sok összegyűjtött ponthoz szeretnék Neked az elsők között gratulálni! Nemcsak az ország legjobb egyetemére, hanem annak legnépesebb karára nyertél felvételt. Ez olyan teljesítmény, amit a több tízezer felvételiző közül, csak néhány százan mondhatnak el magukról, büszke lehetsz rá.

Szeretnélek köszönteni a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának Hallgatói Önkormányzata nevében, és a dicsérő szavak mellett egy-két fontos információra is felhívni a figyelmedet. A legfontosabb dolog, hogy látogass el a kozgaz.net és a golyak.uni-corvinus.hu honlapokra, ahol megtalálod a gólyákat érintő legfrissebb információkat. Ezeket böngészve tájékozódhatsz az egyetemi életről és a Gólyatáborról is, valamint az előbbin keresztül érheted el a hivatalos Facebook oldalunkat és a honlapunkat.

Biztos már nagyon kíváncsi lehetsz arra, hogy kik is lesznek azok a sorstársaid, akikkel együtt élitek majd át az egyetemi élet mindennapi örömeit. A kapcsolatfelvétel megkönnyítése érdekében létrehoztunk egy felületet, mely segít a számotokra létrehozott facebook csoportok megtalálásában: http://kozgaz.net/hirek/golyaknak-2017-februar/

Azzal, hogy felvételt nyertél hozzánk, megalapoztad a jövődet is a munka világában. A nálunk végzett hallgatók szinte kivétel nélkül el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon a végzés után, sőt a legjobb cégek versengenek értünk. Biztos sokan riogatnak azzal Téged is, hogy közgazdászból Dunát lehet rekeszteni. Ez az állítás félig-meddig igaz is, azonban a mai világban, a mai Magyarországon is sok közgazdász szakemberre van szükség. A legjobb szakembereket pedig a mi egyetemünk képzi, így nem is meglepő, hogy kapkodnak utánunk a munkaadó cégek.

Azt kívánom Neked, hogy élvezd az egyetemista éveidet, fejlődj, válj igazi közgazdásszá, gazdaságinformatikussá, vállalkozás tulajdonossá, hogy később olyan jó emlékekkel gondolj az Alma Materre, mint ahogyan minden itt végzett hallgató teszi azt!


Üdvözlettel:

 

Janosik Tamara
Megbízott Elnök
Gazdálkodástudományi Kar
Hallgatói Önkormányzat

Utolsó frissítés: 2018.11.30.