Október - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
26 27 28 29 30 31  

Corvinus Alba Karrier Klub

A Corvinus Alba Karrier Klub, a CAKK, a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán működő diákszervezet. A csoport tagságát, a karrierépítésük iránt elkötelezett, corvinusos hallgatók alkotják.
Tudjuk, hogy a Corvinus Egyetem diplomája piacvezető, viszont fontosnak tartjuk, hogy az elsajátított tudást gyakorlatban is tovább bővítsük kiegészítve a vállalati szféra tapasztalataival. Célunk tehát, hogy megteremtsük a kapcsolatot a hallgatók és a cégek között, s ennek eszközéül előadásokat, kurzusokat, projekteket és konferenciákat szervezünk, bonyolítunk le.
A tagok az itt megszerzett ismeretekkel és képességekkel, olyan szakemberekké válnak, akik kiemelkedő gyakorlati tudással rendelkeznek szakterületeiken, ismerik és átlátják a gazdaság összes szegmensét, s ezáltal kiemelkednek a többi közgazdász közül.

 

 

CAKK-osként részese lehetsz egy elkötelezett, pörgős közösségnek, ahol képes leszel kritikus gondolkodással elemezni a világ, Magyarország és Székesfehérvár gazdasági eseményeit, miközben számos új kapcsolatra tehetsz szert.
A Corvinus Alba Karrier Klub tehát a szakmaiságról, a gyakorlatorientáltságról és a közösségről szól. A diákszervezet tagjai már tudják, hogy céljaik eléréséhez cikk-CAKK-os út vezet!

Diákszervezetek a Budapesti Corvinus Egyetemen

Egyetemünkön számos hallgatói szervezet működik, amelyek sokszínűsége, eltérő tevékenysége gondoskodik az egyetemi diákélet változatosságáról és mozgalmasságáról. Van közöttük inkább szakmai munkát végző csoportosulás, és olyan is, amelyik elsősorban közösségi alapon szerveződik.

HÖK által akkreditált diákszervezetek (Közgáz Campus)

A Budapesti Corvinus Egyetem KÖZGÁZ Campusán a Hallgatói Önkormányzat által akkreditált hallgatói szervezetek IDE kattintva megtekinthetők.

Diákszervezetek bemutatkozása

A Corvinusos diákszervezetek bemutatkozását IDE kattintva eléred.

A Székesfehérvári Campuson működő CAKK-ról a fentiekben olvashatsz ismertetőt.

 

Utolsó frissítés: 2019.06.23.