Október - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
26 27 28 29 30 31  

Kedves Olvasónk!

Köszöntöm Önt a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának honlapján.

 Egyetemünk 2016 szeptemberétől Székesfehérváron is indít nappali tagozaton képzéseket, melyek keretében a Gazdálkodástudományi Kar és a Társadalomtudományi Kar által Székesfehérváron indított szakokon a már ismert és felkészült oktatóink kísérik el a Hallgatókat a közgazdaságtan és a társadalomtudományok területeire.

A Budapesti Corvinus Egyetem méltán lehet büszke az aktív és a már végzett hallgatók sikereire, akik mind egyetemi polgárként, mind végzett szakemberként megállják helyüket a gazdasági élet különböző területein, úgy a versenyszférában, mint a közszférában.

Köszönhető ez egyrészt annak a ténynek, hogy felvételt nyert hallgatóink a legjobb eredményekkel érkeznek, s törekvők a szó legnemesebb értelmében, másrészt annak a felkészült oktató – kutató bázisnak, amellyel a Budapesti Corvinus Egyetem biztosítja a mindig aktuális ismeretek, tudás megszerzését, a színvonalas képzést, az akár több évtizedes tapasztalattal rendelkező, hiteles oktatói hozzáállást.

Mindehhez hozzájárul, hogy hallgatóinknak számos lehetősége nyílik arra, hogy külföldi részképzések keretében megismerjék a környező és távolabbi országok egyetemeit, gazdasági életét, szokásait, olyan tapasztalatokat biztosítva, amelyek a későbbiekben elengedhetetlenek lehetek a célul kitűzött sikeres életút megalapozásához.

A duális képzéssel lehetőség nyílik hallgatóink számára, hogy gyakorlati ismeretekre tegyenek szert már az egyetemi éveik alatt, s mindeközben önálló jövedelemmel rendelkezzenek. A szerződött partnerek kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a munka világában is eligazodjanak a duális képzést választó hallgatók, sőt akár a jövőbeni munkahely biztosításában is aktív szerepet játszhatnak.

A Székesfehérvári Campus remek lehetőség mindazoknak, akik színvonalas képzésben kívánnak részesülni, de szívesen maradnának otthonukhoz közel, vagy azon hallgatóknak, akik távolabbról érkeznek, de egy kicsit csendesebb, ugyanakkor igencsak fejlődő városban szívesen töltenék egyetemi éveiket.

A Campus igazi gyöngyszem a városban, egy olyan sziget, ahol nyugalmat talál a pihenni és tanulni szándékozó hallgató, de közel a város szívéhez a kikapcsolódás, a szórakozás is elérhető, és a lehetőségek versenyképesek bármely hazai nagyvárosunk, vagy akár a főváros szórakozási kínálatával. A kollégistáknak sem kell messziről bejárni, hiszen helyben van a kollégium, így akár egy átmulatott éjszaka után is gyorsan fel lehet venni a fordulatot.

 Egyetemünk új campusán mindkét nagymúltú karunk magas minőségi szintet képvisel, használható tudást nyújt, maga a Campus pedig gyönyörű környezetben, felkészült háttérrel szolgálja az oktatást és a kutatást Székesfehérváron.

Leendő hallgatóinkat szeretettel várjuk a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusának képzésein.

Kérem, figyelje honlapunkon az aktuális híreket, kapcsolódjon be programjainkba!

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is a Corvinuson köszönthetjük Székesfehérváron!

Üdvözlettel:

Horváth Béla

Campus igazgató

Utolsó frissítés: 2018.11.30.