Szeptember - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  

EGYETEMI KOLLÉGIUMI BIZOTTSÁG

A kollégiumokkal és a kollégiumi pályázattal kapcsolatos információk az Egyetemi Kollégiumi Bizottság honlapján találhatóak.

SZÉKESFEHÉRVÁRI CAMPUS KOLLÉGIUMA

Kollégiumi adminisztráció

Elérhetőség

8000 Székesfehérvár Budai út 43. A109

E-mail: szc.kollegium@uni-corvinus.hu

Telefon (munkaidőben hívható asztali készülék): +36 30 1713811

A személyre szabottan küldött e-mail-eknél távollét esetén nem tudjuk követni az ügyintézés helyettesítését, ezért kérjük a kollégiumi ügyeket a fenti levelezési címen bonyolítani!

 

Fogadóóra

Szorgalmi időszak

vizsgaidőszak

július

Augusztus

Hétfő

13:00-15:00

10:00-12:00

10:00-12:00

-

Kedd

-

-

-

-

Szerda

10:00-12:00

10:00-12:00

10:00-12:00

5-én, 19-én, 26-án
10:00-12:00

Csütörtök

-

-

-

-

Péntek

-

-

-

-

A nyári fogadóórák esetében előzetesen kérjük a telefonos egyeztetést a szabadságolások miatt.

Munkatársunk:

Dénes Mária
kollégiumi koordinátor
E-mail: denes.maria@uni-corvinus.hu
Iroda: A109

-         Házirend betartásának ellenőrzése
-         kollégium-üzemeltetés adminisztrációja
-         kollégiumi koordináció
-         kollégiumi ügyintézés: be- és kiköltözés, kollégiumi hallgatói adminisztráció
-         kollégiumi NEPTUN adminisztráció: díjak kiírása, befizetések
-         EKT szavazati jogú tag

Kollégium

A Székesfehérvári Campus Kollégiuma a Campus A épületének tetőterében kapott helyet. A kollégium nagyrészt kétszobás lakóegységekben, 2 db kétágyas szobával várja a kollégistákat, 50 fő elhelyezési kapacitással. Minden lakóegységhez külön zuhanyzó/mosdó helyiség és külön WC tartozik. A szobák légkondicionáló berendezéssel felszereltek. Rendelkezésre áll egy kétágyas szoba mozgáskorlátozott hallgatók részére.

A kollégium az oktatási terekhez közel, az oktatási épület tetőtérben helyezkedik el, így rendkívül kényelmes megoldás a hallgatok részére.

A kollégistákat egy kártyás beléptető rendszer védi az illetéktelen látogatóktól.

Tanulási lehetőséget a két tanulószoba biztosítja, melyből az egyik 6 számítógéppel felszerelt, a másikban 10 férőhellyel nyugodt körülményeket biztosít a vizsgára, ZH-ra készüléshez. A szobában tanulókat segíti, hogy minden szobában internetelérés biztosított.

A kollégisták egy modern, új bútorzattal felszerelt közösségi térben tudják eltölteni a szabadidejüket, rendelkezésre áll ülőgarnitúra, csocsóasztal, rexasztal, televízió a kikapcsolódáshoz. A közös konyha és étkező is e tér része, ami kerámialapos tűzhelyekkel, sütővel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, hűtőgépekkel, konyhaszekrényekkel felszerelt. A mosás a kollégiumi szinten lévő mosókonyhában megoldható, 3 db automata mosógép és egy szárítógép szolgálja ki a kollégistákat.

A sportolni vágyók igénybe vehetik a 2018 tavaszán kialakított fitnesz szobákat, ahol kondicionáló gépekkel tudják a feszültséget levezetni, erőnlétüket fenntartani.

A biztonságot a kiépített tűzjelző rendszer és a közösségi tereket figyelő kamerarendszer biztosítja.

GALÉRIA

Szobák

Kellemes kétágyas szobák állnak rendelkezésre a kollégisták számára.
Minden szoba légkondicionált, kétszobás lakrészenként önálló fürdővel és WC-vel rendelkezik.

Konyha

A kollégium közös konyhájában elkészítheted magadnak kedvenc ebédedet vagy vacsorádat, de remek lehetőség a közös főzésekre is.

Közösségi tér

A közösségi tér kiválóan alkalmas a beszélgetésekre, közös programokra.

Az esti közös csocsózás vagy rexparti jó kikapcsolódás az előadások és szemináriumok után. Amíg a többiek lefoglalják a csocsót vagy rexasztalt, számos más baráti programot tudtok itt szervezni, kártyázhattok, társasozhattok, de belefér egy kis esti sörözés is.

Tanulószoba

A kikapcsolódás fontos, de azért gondolni kell a következő kemény napra is. Két tanulószobában tudtok készülni, akár csoportosan is együtt tanulni. Az egyik tanuló asztali számítógépekkel felszerelt, internetelérés biztosított számotokra

Konditerem

Azért ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ép testben ép lélek. A koleszben berendezett kondiszobák várnak rád, hogy mozdulj meg, erősödj, kicsit terheld le magad fizikailag is.

Mosókonyha

A mosnivalót sem kell hétvégente hazacipelned, mert a mosókonyhában 3 automata mosógép rendelkezésedre áll, hogy ne a szüleidet terheld a mosással. A szárítógép használatával eléred, hogy nem képezel akadályokat a szobádban vagy a folyosón a száradó ruháiddal, azonnal tudod használni, vagy a szekrényedbe bepakolni.
A mosókonyhában találsz vasalót és vasalódeszkát.
A fiúk kérhetik a lányok segítségét mindezek használatához :)

Utolsó frissítés: 2019.09.23.