Szeptember - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  

Műszaki és Informatikai Igazgatóság

Feladatok, szolgáltatások

  • Műszaki és gondnoksági üzemeltetési feladatok

Az igazgatóság munkatársainak működtetési feladata az egyetem épített és hálózati infrastruktúráinak teljeskörű működtetése üzemeltetése, melyet részben saját munkavállalókkal, részben pályáztatott külső partnerek bevonásával biztosít.

A műszaki és gondnoksági feladatok jelentős része tervszerű, folyamatos szolgáltatás, amelyet az igazgatóság az éves tervezés során önállóan szervez meg, ugyanakkor az épületet használó munkatársak, hallgatók is jelentős mennyiségű olyan igényt fogalmaznak meg, melyek kielégítése műszaki vagy gondnoksági feladatként jelenik meg.

Annak érdekében, hogy ezeket a feladatokat az igény jellege, jellemzői alapján lehetőség szerint megfelelő időn belül teljesíteni tudjuk, a bejelentések rendjét egyszerű, de szabályozott ügymenetbe szeretnénk terelni.

Ennek megfelelően kérjük, hogy

 

  • műszaki javítási, beavatkozási igényeiket  a karbantartási csoportunk részére az uzemeltetes(kukac)uni-corvinus(pont)hu email címen legyenek szívesek jelezni. Felhívjuk a figyelmet, hogy az oktatástechnikai eszközök fenntartási feladatait az Informatikai Szolgáltató Központunk végzi, így az ilyen igényeket célszerű ott jelezni, de természetesen amennyiben a karbantartóinkhoz jut el egy ilyen igény, azt igyekszünk továbbítani, de ezesetben az igény kielégítése késedelmet szenvedhet.

Kérjük bejelentéseiket, igényeiket a megadott címekre küldött email formájában, ne telefonon, szóbeli közléssel, vagy egyéb email címeken tegyék meg, mivel a kollégák feladatellátása az épületekben való folyamatos mozgásukat igényli, így az igények megfelelő ütemezése csak a meghatározott címekre beérkezett emailek rendszerezett feldolgozása alapján végezhető el, vagyis a más csatornán érkező igény kielégítése nem garantálható.

  • Felújítási, fejlesztési feladatok

Az igazgatóság munkatársainak fejlesztési feladatait képezik az egyetem épített és hálózati infrastruktúráinak bővítése, minőségének javítása illetve a használati érték helyreállítását, esetleg növelését célzó és felújítása. Az új erőforrásokat létrehozó fejlesztési feladatok (az alapterület növelése, új épületek vagy infrastruktúra l) jellemzően projektszerűen valósulnak meg, így azt az igazgatóság jellemzően egyedi egyetemi döntések alapján, külön ütemezés mellett hajtja végre.

Ugyanakkor azonban a meglévő infrastruktúra használati értékének fenntartását, vagy növelését célzó felújítások szükségessé teszik az egyetem munkatársainak bevonását az éves rendszeres felújítások tervezésébe, valamint az azok lebonyolításához kapcsolódó egyeztetésekbe. A felújítási feladatokkal kapcsolatos egyetemi igények bejelentésére a felujitas(kukac)uni-corvinus(pont)hu email cím szolgál.

Kérjük, felújítási igényeiket minden esetben ezen jelezzék, mivel ezen igények kielégítése jellemzően mindig a következő év nyarán valósulhat meg, és a hosszú átfutási idő miatt az esetlegesen más csatornákon (telefon, más email címekre küldött levelek, szóbeli kérések, stb.) megfogalmazott igények felújítási tervben való megjelenése nem garantálható.

A felújítási igények folyamatosan, bármikor bejelenthetők, azonban megvalósításuk csak ütemezetten lehetséges. Nagyrészt közbeszerzési és kisebb részben költségvetési ill. beruházás-előkészítési okokból kizárólag az adott év október 31-ig jelzett igények kerülhetnek be a következő nyárra szóló felújítási tervbe, és valósulnak meg az adott évet követő nyár folyamán. Sajnos jelentősebb volumenű (több szobát érintő, vagy több milliós nagyságrendű felújításokat csak ebben a tervezési folyamatban tudunk kezelni, így kérjük, felújítási igényeiket időben, előre tervezhetően, a fentieknek megfelelően fogalmazzák meg és juttassák el a megadott címre.

 

Egyéb feladatok, funkciók, dokumentumok

Közbeszerzési dokumentumok, információk

A Műszaki és Informatikai Igazgatóság feladatai és munkatársai elérhetőségük

 

 

Utolsó frissítés: 2018.11.30.