Október - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24
26 27 28 29 30 31  

Information in Hungarian

Elsőként és egyedüliként indította el Magyarországon a Budapesti Corvinus Egyetem angol nyelvű kommunikáció-és médiatudomány BA szakát.

A BCE kommunikáció- és médiatudomány szakjai, a kiváló oktatói, hallgatói és munkaerő-piaci értékelések miatt első helyen állnak a felvételi rangsorokban. A három – alap-, mester- és doktori – szintű szakterületi képzés egyedülálló kilátásokat biztosít mindazoknak, akik a kommunikáció és média területén kívánnak szakmai és tudományos munkát végezni és irányítani.

A 2013-ban elindult angol nyelvű kommunikáció- és médiatudomány BA szak várja mindazokat, akik hazai, illetve nemzetközi színtéren tervezik versenyképes szaktudásukat hasznosítani. Az angol nyelvű alapképzés a külföldi képzések lehetőségeit és előnyeit teremti meg, és kínálja itthon. A képzési nyelv, a kiváló oktatók, a projektközpontú oktatás és a szervezeti kommunikációban megszerezhető szakirányú felkészültség egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy a BCE Communication and Media Science BA szakja az európai és amerikai egyetemek hasonló képzéseinek méltó versenytársa, a régióban egyedülálló képviselője legyen.

A képzés rövid összefoglalója:

A hallgatók tanulmányaik során megismerik a társadalmi kommunikáció, hagyományos és új média színtereit, folyamatait, intézményesült rendszereit, hatásait. A legújabb kutatások és nemzetközi gyakorlatok alapján bevezetést kapnak a kommunikáció- és média jelenségek vizsgálatának és elemzésének módszereibe, jártasságra tesznek szert a kommunikációs ismeretek hatékony alkalmazásában, összetett kommunikációs feladatok előkészítésére és elvégzésére készülnek fel. A tudományosan megalapozott, gyakorlatközpontú és nemzetközi trendekre nyitott, diákbarát képzés során a hallgatók az információs társadalom különféle területein magas színvonalú munka végzésére alkalmas szakemberekké válnak.

Utolsó frissítés: 2018.11.30.