Február - 2021
H K S C P S V
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 27 28

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI TANÁCSÜLÉS GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI KAR - 2020. március 26-27. (csütörtök, péntek)

 

DIPLOMAÁTADÓ ÜNNEPI TANÁCSÜLÉS - GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI KAR

2020. március 26-27. (csütörtök, péntek)

Az alábbiakban az ünnepséggel kapcsolatos információkat olvashatja, melyet végzős hallgatóinknak postai úton is eljuttatunk. A boríték az esemény meghívóját, a Dékáni Hivatal – részletes információkat tartalmazó – levelét, valamint a fotózásról szóló bővebb tudnivalókat tartalmazza.

 

SZAKONKÉNTI BEOSZTÁS

 

(kattintásra nagyobb lesz!)

 

FIGYELEM!

Amennyiben nem fog részt venni a diplomaátadó-ünnepségén, akkor távolmaradását kérjük, mindenképpen szíveskedjen jelezni Keskeny Mónika asszisztensnek a monika.keskeny(kukac)uni-corvinus(pont)hu email címen legkésőbb 2020. március 20. (péntek) 12.00-ig (név, szak, munkarend, és tanulmányi előadó megnevezésével).

Általános, legfontosabb tudnivalók az oklevél átadásával kapcsolatban

NYELVVIZSGA

Azon hallgatók, akik a záróvizsga napjáig nem rendelkeztek az oklevél kiadásához szükséges nyelvvizsga-bizonyítvánnyal, legkésőbb 2020. március 6-ig mutathatják be az eredeti nyelvvizsga-bizonyítványukat a tanulmányi előadójuknak ahhoz, hogy részt vehessenek a márciusi diplomaátadó-ünnepségen. 

TALÁRÁTVÉTEL

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ünnepségen végzős hallgatóink számára az ünnepi talár, sapka, kesztyű, sál viselete kötelező, melyeket térítésmentesen biztosítjuk.

 

Kérjük végzős hallgatóinkat, hogy a talár és kellékeinek átvételére két órával az adott szakos ünnepség kezdete előtt szíveskedjenek megjelenni az első emeleti Zsibongóban, és közvetlenül az eseményt követően ugyanitt adják le ezeket, mert a következő végzős csoport is felhasználja azokat. 

OKLEVÉLMELLÉKLET ÁTVÉTELE, DIPLOMAKÖNYV ALÁÍRÁSA

Felhívjuk minden végzős hallgatónk figyelmét arra, hogy az oklevélmellékletet a talár átvételével egyidejűleg az első emeleti Zsibongóban a Tanulmányi Iroda munkatársaitól vegyék át, valamint ne felejtsék el aláírni a diplomakönyvet.

Az Aulában a rendezők vezetik helyükre az érkezőket és tájékoztatják a résztvevőket a diplomaátadás menetéről.

Diplomaátvételi protokoll

FOTÓZÁS

Az Ünnepi Diplomaátadó Tanácsülésen a ceremónia egészéről és a hallgatók diplomaátadási kézfogásáról hivatalos fotósok fognak képeket készíteni, melynek részleteiről bővebben e-mailben értesítjük Önöket a későbbiek folyamán. Kérjük a fotózni, videó felvételt készíteni kívánó hozzátartozókat, hogy ezt az ünnepség zavartalan lebonyolítása érdekében csak a rendezők által megjelölt helyen tegyék!
Megértésüket köszönjük.

MEGHÍVÓ

Végzett hallgatóink számára postázásra kerül a meghívó. További meghívók vásárlására nincs lehetőség. A meghívó nem szükséges a rendezvényen való részvételhez.

KORLÁTOZOTT FÉRŐHELY

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vendégek rendelkezésére álló ülőhelyek száma korlátozott. Akinek nem jut ülőhely az Aulában, sajnos csak állva tudja az ünnepséget végignézni, hiszen a földszint kapacitáshatárát túllépve nem tudjuk garantálni további vendégek beengedését. Tekintettel arra, hogy a rendezvény látogatóinak száma magas, kérjük személyes tárgyaikra figyeljenek, felelősséget az egyetem nem tud vállalni.

A komfortosabb elhelyezkedés érdekében kérjük, hogy használják a földszinti folyosón található ruhatár szolgáltatásait, melyet térítésmentesen biztosítunk vendégeinknek.

BEJÁRAT / PARKOLÁS

Parkolásra a Budapesti Corvinus Egyetem C épület mélygarázsában (Közraktár u. 4-6.) és a Bálna Budapest nyilvános parkolójában van lehetőség.

BÁLNA BUDAPEST MÉLYGARÁZSMEGKÖZELÍTHETŐSÉGE:

A Boráros tér felől érkezők a Nehru park és a Bálna épülete mellett a Közraktár utcán elhaladva - folyamatosan balra tartva, jelzőlámpa segítségével, a belső sávból - tudnak a Bálna szervízútjára ráhajtani, mely a mélygarázs bejáratához vezet.

Az alsó rakpart felől érkezők egyszerűen a rakpartról a jobb oldali sávban haladva, szintén a buszparkolón áthajtva, annak végénél jobbra kanyarodva tudnak a mélygarázsba lehajtani.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Bálna Budapest mélygarázsában a helyek száma korlátozott.

      

    Üdvözlettel,

 

A Tanulmányi Iroda munkatársai

 

Utolsó frissítés: 2020.03.04.