Április - 2021
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

Üdvözöljük a Gazdálkodástudományi Kar honlapján!

Dékáni köszöntő

Kedves Elsőéves Hallgatók!

 

A Kar valamennyi oktató és adminisztratív munkakörben dolgozó munkatársa nevében szeretettel köszöntöm Önöket.

Az a tény, hogy Önök bekerültek az ország egyik nagy hagyományokkal rendelkező Egyetemének Gazdálkodástudományi Karára, már önmagában is dicséretre méltó. Azok a társaik, akiknek mindez nem sikerült, most biztosan kissé irigykedve nézik Önöket.

A Gazdálkodástudományi Kar a Corvinus Egyetem legnagyobb Kara, amely jelentős hazai és nemzetközi tekintéllyel rendelkezik. Joggal lehetnek tehát büszkék arra, hogy Önök a Gazdálkodástudományi Kar hallgatói.

A Kar bármely szakán szerzett diploma érték. Végzett hallgatóink ma is megtalálhatók a legmagasabb beosztásokban mind itthon, mind pedig az EU különböző országaiban. Biztos vagyok abban, hogy a Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán szerzett diploma továbbra is versenyelőnyt fog jelenteni a munkerőpiacon.

Legfőbb célunk, hogy a Karon végzett szakemberek megállják helyüket a szakmai életben akár itthon, akár külföldön, és  pár év elteltével jó érzéssel emlékezzenek vissza az alma  materre, mely hozzásegítette őket szakmai előmenetelükhöz, és jó szívvel ajánlják Karunkat a felnövekvő generációk számára.

Kedves Fiatal Kollégák, kívánom, hogy életük egyik legszebb 3–5 évét töltsék el nálunk, tanuljanak folyamatosan, használják ki az Egyetem nyújtotta lehetőségeket, de gazdálkodjanak jól az Önök előtt álló egyetemi évekkel, mert sajnos hamar elszállnak.

A BCE Gazdálkodástudományi Kara ajtó a világra, és út a jövőbe!

Bátran induljanak el rajta!

Dr. Zoltayné Dr. Paprika Zita
dékán

Utolsó frissítés: 2019.03.11.