Szeptember - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  
A Corvinusé Kelet-Európa legjobb üzleti iskolája| 2019.10.31.

A Corvinus Business School lett Kelet-Európa legjobb üzleti iskolája az intézményeket rangsoroló francia Eduniversal 2019-es felmérése szerint.

A világon összesen több mint tizenhatezer üzleti iskola működik. Az Eduniversal ebből választja ki a legelismertebb ezer intézményt. A szervezet minden évben térségenként rangsorolja az üzleti iskolákat: Afrika, Közép-Ázsia, Eurázsia és Közel-kelet, Távol-kelet, Latin-Amerika, Észak-Amerika, Kelet-Európa, Nyugat-Európa, Óceánia.

A héten kihirdetett eredmény szerint a Corvinus Business School lett idén a kelet-európai térség legjobb üzleti iskolája. A második helyen a Varsói Egyetem Menedzsment Kara (University of Warsaw Faculty of Management), a harmadik, megosztott helyen a Prágai Közgazdaságtudományi Egyetem (VSE) üzleti iskolája és a Szentpétervári Egyetem menedzsment iskolája (Graduate School of Management - St. Petersburg University) végzett.

Az elismerést Zoltayné Paprika Zita, a Gazdálkodástudományi Kar dékánja vette át az Eduniversal konferenciáján Bangkokban.

“Három éve kerültünk fel erre a listára, az előző két évben mindkét alkalommal a második helyet sikerült elhoznunk. Nagyon örülök az idei első helynek, mellyel az elmúlt évi eredményeinket, ezek közül is  kiemelten a decemberben elnyert EQUIS akkreditációnkat ismerték el. Minden kollégámnak köszönöm a sikerhez való hozzájárulást” - mondta Zoltayné Paprika Zita

Az Eduniversal kettős módszertan használatával állítja össze rangsorát minden évben. Az értékelést a felmérésben résztvevő ezer intézmény dékánjainak szavazata alapozza meg, melyet az Eduniversal saját belső értékelési rendszerének eredményei egészítenek ki. A rangsorban elfoglalt hely a tudományos munka értékelése mellett az egyetem nemzetközi reputációját is kiemelten kezeli.

 

További információ a rangsorról

 

Képen: Zoltayné Paprika Zita a Corvinus Gazdaságtudományi Karának dékánja és Bus Szilveszter thaiföldi nagykövet

 

 

Utolsó frissítés: 2018.11.30.