Október - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 30 31  
Átadták az Év oktatója és az Év dolgozója kitüntetéseket| 2019.06.11.

Június 7-én rendeztük egyetemünkön a Pedagógusnapi Ünnepséget, ahol a hagyományoknak megfelelően átadtuk Az Év oktatója és az Év dolgozója kitüntetéseket.

Az először 1952-ben megtartott Pedagógusnap minden évben alkalmat biztosít a kiemelkedő teljesítményt nyújtó oktatók és más kollégák munkájának elismerésére. A június 7-i ünnepségen Lánczi András rektor köszöntötte a résztvevőket. A Pedagógusnapi díjazottjaink jutalmazása előtt a rektor egyetemünk két Pedagógus Szolgálati Emlékérem kitüntetésben részesült oktatójának adta át a kitüntetéseket: Dr. Gedeon Péter egyetemi tanárnak az Összehasonlító és Intézményi Gazdaságtan Tanszékről, illetve Dr. Polákovits Sarolta igazgatóhelyettesnek az Idegen Nyelvi Oktató és Kutató Központból.
Ezt követően a rektor Pavlik Lívia kancellárral közösen adta át az Év oktatója és az Év dolgozója kitüntetéseket. A kitüntetések átadása után a hallgatók nevében Szabados Levente, a Hallgatói Önkormányzat elnöke köszöntötte az oktatókat és az egyetem dolgozóit, megköszönve a felbecsülhetetlen értékű tudást, amellyel a hallgatók karrierjét előremozdítják.

 

A Corvinus Faculty Clubban tartott ünnepség a díjazottakat méltató videó-összeállítás megtekintésével folytatódott. A vetítés után Pavlik Lívia kancellár mondott pohárköszöntőt, a koccintást állófogadás követte.

 

 

„Év oktatója 2019” díjasok:

A Rektorátus szervezeti egység részéhez tartozó Corvinus Doktori Iskolák részéről:

dr. Szüle Borbála egyetemi docens a tudományos utánpótlás-nevelésben végzett magas színvonalú oktatói munkájáért, a doktori képzésben közvetített kutatásmódszertani ismeretek folyamatos és innovatív fejlesztéséért.

A Gazdálkodástudományi Karról:

Dömötör Barbara Mária egyetemi docens kimagasló oktatási és tananyagfejlesztési tevékenysége, szakmai és tudományos kiválósága, illetve kitűnő szervezőképessége elismeréseként.

Komár Zita egyetemi tanársegéd kimagasló oktatói tevékenységéért és előadói képességeiért, valamint szakmai és tudományos kiválóságáért.

Milassin Anda Nóra egyetemi tanársegéd az alap, mester és szakirányú továbbképzési szakokon végzett oktatói és a Vezetés-szervezés szakirány egyik szakirány-koordinátoraként gyakorolt pontos, megbízható és lelkiismeretes oktatás-szervezési tevékenységéért.

Taródy Dávid Ferenc egyetemi adjunktus kiemelkedő színvonalú oktatási munkájáért, valamint a kari és intézeti oktatásszervezési feladatainak lelkiismeretes ellátásáért.

A Közgazdaságtudományi Kar kitüntetettjei:


Az Év Oktatója 2019 kitüntetéssel ismerjük el dr. Palágyi Zoltán egyetemi docens szaktudását és pedagógiai képességét, az előadásainak magas látogatottságát, valamint a hallgatói véleményezések során elért kiemelkedő oktatói teljesítményét.

Tőkés László János egyetemi tanársegéd felelősségteljes és pontos munkáját, lelkiismeretességét és oktatói elhivatottságát ismeri el a kitüntetés.

A Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar kitüntettjei:

Magyar Judit nyelvtanár a magyar nyelv és kultúra megismertetése terén nyújtott kiváló szakmai munkájáért és a külföldi hallgatók beilleszkedését elősegítő kiemelkedő pedagógiai munkájáért.  

Dr. Széchy Anna Zsófia egyetemi adjunktus évek óta töretlenül kimagasló minőségű magyar és angol nyelvű oktatási tevékenységéért.


„Az év dolgozója 2019” kitüntetésben részesülnek:

A Kancellárián működő Műszaki és Informatikai Igazgatóságról
Kasza Lászlóné irodavezető a beszerzési terület irányításában végzett gondos és áldozatos munkájáért veheti át a kitüntetést.

A Kancellárián működő Jogi és Közbeszerzési Igazgatóságról 
Szabó Gábor ügyvivő-szakértő az igazgatóság munkáját precíz és komplex szemléletével, konstruktív hozzáállásával, nagy teherbíró képességével segíti.

A Kancellárián működő Gazdasági Igazgatóság munkatársa, Dr. Szörényi Lórántné ügyintéző magas szintű hivatástudatának, felelősségteljességének és segítőkészségének elismeréseként részesül a kitüntetésben.

Az Oktatást, kutatást támogató szervezeti egységek közé tartozó Közgáz Campus Igazgatóság munkatársa, Dobozi Erika ügyvivő szakértő az egyetem nyomdájában végzett magas színvonalú, áldozatos munkájáért.

Az Oktatást, kutatást támogató szervezeti egységek közé tartozó Nemzetközi és Innovációs Igazgatóságról Hartel-Török Zsuzsanna ügyvivő szakértő magas szintű pénzügyi kontrolling és folyamatfejlesztési munkájáért.

Az Oktatást, kutatást támogató szervezeti egységek közé tartozó Egyetemi Könyvtárból Hoffmann Ádám informatikus könyvtáros az egyetemi elektronikus tartalomkezelés koordinálásában végzett tevékenységéért és az intézményi repozitóriumok működtetésében végzett magas színvonalú munkájáért.


A Gazdálkodástudományi Kar International Study Programs Center munkatársa, Szombathelyi Anna ügyintéző előadó pontos, megbízható és lelkiismeretes munkájáért.

A Gazdálkodástudományi Kar Dékáni Hivatalából Weigang Krisztina hivatalvezető  lelkiismeretes, magas szakmai színvonalú, pontos, megbízható munkájáért.

A Közgazdaságtudományi Kar Dékáni Hivatalának munkatársa, Némedi-Winkler Barbara ügyintéző részesül díjazásban a hivatalban nyújtott nélkülözhetetlen tevékenységéért, lelkiismeretes, kiemelkedő színvonalon végzett nagy mennyiségű és kiváló minőségű, szakszerű munkájáért. 

A Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Világgazdasági Intézetének munkatársa, Bertalan Gabriella ügyintéző az egyetem és az intézet iránt messzemenőkig elkötelezett munkájáért.


Sok szeretettel gratulálunk a díjazottaknak!

Az eseményről készített képek az alábbi galériában tekinthetők meg.

Utolsó frissítés: 2018.11.30.