Szeptember - 2020
H K S C P S V
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 26 27
28 29 30  

Sportolási lehetőségek

A kollégium fekvésének nem csak a hátrányait érezhetjük. Nyugodt, csendes, zöld környék veszi körül a területet, ezért több lehetőség van a mozgásra, mint a belső kollégiumokban (igaz tornatermünk nincs). A lentebb felsorolt lehetőségek mellett persze sok más sportot is lehet űzni, hiszen elöl nagy aszfaltos, hátul pedig füves terület van. Ha esetleg valami jó ötleted van az eszközök újításával/beszerzésével kapcsolatban, nyugodtan fordulj a KB-s sportfelelőshöz.

Konditerem

Edzőtermi Házirend

Gym policy

A kollégium pincéjében található a konditerem. Ha a lépcsőn jössz le a pincébe, fordulj balra, menj egyenesen, kiérsz egy szűkebb folyosóra ahol az első ajtó jobbra a konditerem.

Az utóbbi években a helyiség sok változáson esett át, van szobabicikli, súlyzók és még sok más, biztos megtalálod a neked való eszközt. A konditeremben egy hifi is található, így lehet zenére is edzeni. Fontos, hogy ha a gépeket használod, mindig teríts magad alá törülközőt.

A konditerem félévente 5000 Ft-ért vehető igénybe, amit a sportfelelősnél tudsz fizetni. Ha befizetted a díjat, a terem kulcsát elkérheted a portán.

 

Kosárlabda pálya

A kosárpálya a kollégium előtti aszfaltozott területen található. Az aszfalt minősége nem a legjobb, de a palánkok teljesen rendben vannak, így jó társasággal vagy akár egyedül is jó kikapcsolódás a koliban a kosarazás. Ha nincs labdád, kérhetsz a portán.

Focipálya – udvar

A kollégium mögötti füves területen van a focipálya. Az utóbbi időben nem sokat használják, inkább a kosárpálya melletti aszfaltos területen játszanak kiskapura a kollégisták (a kiskapukat tároló „ketrec” kulcsát a portán lehet elkérni). Ha nincs, labdát kérhetsz a portán

 

Medence

A kollégium rendelkezik kinti medencével, ami nyáron áll az udvaron. A medence átmérője 4,6m, ami nem egy aqua park, de a nyári melegben a legjobb.

A medencébe tilos ugrálni, tilos a medencében dohányozni és a használat után mindig vissza kell tenni a fóliát.

Biliárd

A bejárattól jobbra található a biliárd asztal. A kellékeket a portán a kártyádért cserébe tudod átvenni.

Ping-pong

A bejárattal szemben található a ping-pong asztal. Ütőket és labdát a belépőkártyád ellenében a portán kaphatsz.

Csocsó

A csocsó asztal az aulában található. Labdát kártya ellenében a portán kaphatsz hozzá.

Utolsó frissítés: 2019.08.13.