Február - 2020
H K S C P S V
  01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

KÖSZÖNTJÜK AZ ÜZLETI GAZDASÁGTAN TANSZÉK WEBOLDALÁN!

Az Üzleti Gazdaságtan Tanszék oktatási és kutatási tevékenységének fókuszában a vállalat, mint entitás áll. A nemzetközi és hazai gyakorlatot és elméletet kutatva az a célunk, hogy a hazai vállalatok problémáira progresszív megoldásokat találjunk.


Oktatási és tudományos érdeklődésünk középpontjában a vállalatok felsővezetőinek valós problémái állnak, elemzéseink az üzleti szituációk komplex és átfogó értékelésére irányulnak. Munkánk során törekszünk arra, hogy segítséget nyújtsunk a gazdasági jelenségek értelmezéséhez és a megfelelő megoldások megtalálásához. Hiszünk abban, hogy az elméleti közgazdaságtani megalapozottság és a gyakorlati tapasztalatokra épülő megközelítések sokszínűsége egyaránt fontos meghatározója az igényes gazdálkodástani stúdiumoknak is és a sikeres vállalati működésnek is.

Tevékenységünk szakmai alapját három olyan átfogó stúdium adja, mint a Vállalatgazdaságtan, Vállalati stratégia és a Nemzetközi vállalatgazdaságtan. Nemcsak e tárgyak oktatását és oktatásfejlesztését gondozzuk, hanem egyes területekhez kapcsolódóan elmélyült kutatási munkát is folytatunk.

A Tanszék egy szektor vállalataival, a sport-szolgáltatásokat nyújtó vállalatokkal foglalkozik kiemelten a Sportgazdaságtani Kutatóközpont keretei között. Oktatási és kutatási tevékenységünkben kiemelkedő együttműködő partnerünk a Gazdálkodástudományi Kar Gazdasági Jogi Intézete és a Semmeilweis Egyetem Sporttudományi Kara.

A Tanszék munkatársaival Gábriel Zsuzsannán keresztül vehetik fel a kapcsolatot, aki a zsuzsanna.gabriel(kukac)uni-corvinus(pont)hu címen érhető el.

Utolsó frissítés: 2019.03.11.